Een reactie plaatsen

Tour Rolling Stones pas in 2013

De jubileumtour van de Rolling Stones gaat helaas niet door. De Rolling Stones zullen dit jaar niet op tournee gaan om hun 50-jarig bestaan te vieren. De geruchten rondom de tour spelen al een tijdje. Zo werd er vorig jaar nog een jamsessie gehouden, maar meer dan alleen een repetitie komt er niet.

Gitarist Keith Richards van de grootste rockband ter wereld geeft aan er nog niet klaar voor te zijn. De achterliggende reden hiervoor is waarschijnlijk de gezondheid van Richards. Na het ongeluk in Fiji in 2006 is Richards niet meer zo goed in staat een geweldig gitaarspel te geven. Ook wordt er gezegd dat de Stones een wereldtour mogelijk niet aan kunnen. Het is volgens het tijdschrift ‘Rolling Stones’ waarschijnlijker dat de band in 2013 een tour zal gaan houden. Deze tour zal dan bestaan uit multinight runs in grote arena’s.

Wel kunnen fans dit jaar genieten van het fotoboek, die vanaf 12 juli in de winkels verschijnt en de ‘revolutionaire en instructieve documentaire’, die in september uit komt. Zowel in het fotoboek als de documentaire verschijnen nooit eerder openbaar gemaakte foto’s, uitgebrachte nummers en nog nooit eerder vertoonde beelden van The Rolling Stones.

Plaats een reactie