Een reactie plaatsen

Armin van Buuren sluit Armin Only wereldtour af in Ziggo Dome

Armin van Buuren sluit zijn Armin Only Intense-wereldtournee eind dit jaar af in eigen land. Op 5 december geeft de dj een show in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Van Buuren begon zijn tournee langs 22 steden op vijf continenten in november 2013 met twee shows in de Ziggo Dome. Daarna stond hij voor massa’s fans in onder meer New York, Mexico City, Johannesburg, Manilla en Sydney.

Na de zomer vervolgt Armin Only Intense naar onder meer Buenos Aires, Moskou en Sao Paulo. En uiteindelijk keert het spektakel dus nog eenmaal terug naar waar het allemaal begon.

“Ik kijk er nu al naar uit om dit spektakel voor de laatste keer naar mijn meest loyale Nederlandse fans te brengen. De kick-off in 2013 was simpelweg onvergetelijk en The Final Show gaat dat ongetwijfeld overtreffen.”

“We pakken het voor één keer grootser aan dan ooit. Ik geloof oprecht dat dit de grote climax wordt die deze waanzinnige wereldtournee verdient. We werken sinds de eerste dag aan de show en de afsluiter in Amsterdam zal allerlei nieuwe mind-blowing elementen en effecten bevatten die elke eerdere show overtreffen.”

Reserveer snel hier alvast je tickets voor het te laat is!

armin van buuren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: