Een reactie plaatsen

Amsterdam Music Festival 2014 Line-up is bekend!

amf2014

De line-up van Amsterdam Music Festival 2014 is rond! Bij het evenement in de ArenA zijn een aantal van populairste dj’s ter wereld aanwezig waaronder Armin van Buuren, Dash Berlin, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Wildstylez en W&W!

Tijdens Amsterdam Music Festival, een onderdeel van Amsterdam Dance Event (ADE), wordt het stadion van Ajax door ALDA Events en ID&T omgetoverd tot de grootste dansvloer van de stad. Liefhebbers van elektronische muziek kunnen er genieten van optredens van grote namen als Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en nog veel meer.

Amsterdam Music Festival wordt gehouden op zaterdag 18 oktober in de Amsterdam ArenA en is de thuishaven van de bekendmaking van DJ Mag Top 100. Om middernacht wordt de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld bekendgemaakt. Vorig jaar kozen de stemmers de Nederlandse DJ Hardwell als winnaar.

Hier wil je natuurlijk bij zijn, dit evenement van het jaar mag je natuurlijk niet missen! Haal hier nog snel je tickets voordat het te laat is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: