Een reactie plaatsen

Ryan Leslie naar komt terug naar Nederland

ryan leslie

Ryan Leslie, de Amerikaanse R&B sensatie, producer, rapper en multi-instrumentalist, die op zijn 19e ook nog even een Harvard diploma haalde, komt terug! Vorig jaar zette hij de Melkweg op z’n kop, dit jaar staat Ryan Leslie donderdag 30 oktober op het podium van het Amsterdamse Paradiso.

Leslie brak in 2005 door als de man achter Bad Boy Recording artiest Cassie met de hit ‘Me & U’, waarna hij naam maakte als dé hitmaker in de R&B-wereld. Diverse hits voor grote artiesten als Beyoncé, Jay Z en Britney Spears kwamen van zijn hand.

Maar ook met zijn zelf uitgebrachte werk, waarbij zijn zwoele, soulvolle stem en stijlvolle raps kenmerkend zijn, is hij absoluut niet onverdienstelijk. In 2009 kwam zijn langverwachte debuutalbum ‘Ryan Leslie’ uit, wat met hits als ‘Addiction’ en ‘Diamond Girl’ zo’n succes was dat het binnen een jaar tot een tweede album ‘Transition’ leidde. Deze opvolger kreeg zelfs een Grammy-nominatie voor beste R&B plaat. Ook met zijn derde full length album ‘Les is More’ uit oktober 2012 en het vorig jaar verschenen ‘Black Mozart’ heeft Leslie zijn fanbase wereldwijd weten uit te breiden.

Dit concert wil je uiteraard niet missen! Wees daarom snel, en reserveer je kaarten hier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: