Een reactie plaatsen

Skrillex vindt ‘haters’ niet erg

Sonny Moore, alias Skrillex, heeft met zijn muziekcarrière een bliksemstart gemaakt. Een paar jaar geleden stuurt hij de eerste demo van ‘My Name Is Skrillex’ rond. In november 2011 is hij genomineerd voor 5 Grammy Awards. Skrillex lijkt zijn bekendheid alleen maar te vergroten. Skrillex wordt ook wel de nieuwe god van de dubstepwereld genoemd. En over een maandje zal hij de Heineken Music Hall in Amsterdam vullen.

Hoewel hij vele fans achter zijn rug heeft, zijn er ook mensen die hem haten, die hem en zijn muziek maar niet begrijpen. Maar Skrillex trekt hier niks van aan. Hij geeft in een interview van met Pitchfork aan dat hij het niet erg vindt dat er ‘haters’ zijn. Hij weet dat er mensen zijn die hem niet mogen en mensen mogen hun meningen hebben. Skrillex heeft er geen problemen mee, hij begrijpt het. De dubstep producer zegt ook dat dit vaak jonge kids zijn die op computer negatieve comments plaatsen over hem.  Ook zegt hij dat het dankzij social media ook makkelijk om meteen commentaar te geven.

When you were young, you were like, “The Backstreet Boys are gay!” And kids are on computers now. I’ll post something on Facebook, and then, within two seconds, there are comments: “F*ck you dude… you suck… p*ssy… b*tch… f*ggot… you ruined dubstep… emo.” But if you look at their profiles, they’re so young. To everyone else on the street, there’s this really elitist, big group of haters everywhere. But fine. No offense to young kids. “

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: