Een reactie plaatsen

James Taylor, Ryan Adams en Marilyn Manson komen naar Nederland!

Nieuwe concerten aangekondigd!

James Taylor komt op 16 mei 2012 een concert geven in de Heineken Music Hall te Amsterdam. De Amerikaanse singer-songwriter bracht zijn debuutalbum in 1968 uit. Zijn grootste hit was in 1971 met ‘You’ve Got a Friend’, die door Carole King was geschreven. Hij heeft miljoenen albums verkocht en ontving de National Medal of the Arts uit handen van president Barack Obama. Zijn laatste optreden in Nederland was tijdens het North Sea Jazz Festival in 2009.

Ook Ryan Adams keert in terug naar Nederland voor een speciaal akoestisch concert. Hij geeft namelijk op 6 mei 2012 een optreden in Carré in Amsterdam. Deze singer-songwriter boekte in 2000 veel succes met zijn debuutalbum ‘Heartbreaker’, maar brak pas in Nederland door met zijn tweede album ‘Gold’. Met de single ‘New York, New York’ uit zijn tweede album ontving hij meerdere Grammy Award nominaties.

Marilyn Manson zal zijn enige clubshow in Nederland in het Tilburgse poppodium 013 geven. De Amerikaanse cultzanger brengt volgende maand zijn nieuwe cd ‘Born Villain’ uit. Born Villain is alweer het achtste studio-album van Marilyn Manson. Ter ondersteuning van het album komt hij op 4 juni 2012 naar 013. Manson werd bekend in de jaren ’90 met zijn debuutalbum Portrait of an American Family. Zijn grote hits waren onder andere ‘The Dope Show’ en ‘Personal Jesus’.

Mis deze concerten niet, zet ze in de agenda en wees erbij!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: